Bleeding on 5w

hi ibu2, nak tanya.. normal kah bleeding msa minggu ke 5? sebab lepas je mkn srpn td pg, trus bleeding.. drh fresh.. sakit belah kiri.. dah pg klinik dia scan tk nampak apa lagi. normal ke 5w xnmpk apa2 lag? bleeding quite heavy juga.. tqsm for your opinion #1stbaby

2 Các câu trả lời

Bahaya tu.. Dah buat checkup or buku pink? Boleh tanya nurse kalau apa2..

5y trước

ahd ni baru nk bt buku pink sis sbb suami balik dia nk teman.. oritr. tq ya