Bleeding 5 week.

Normal kew kalau bleeding.. Td pergi klinik scan doc xnmpk katung mgkin sbb saya xmkn lagi time 2 tp bila doc tekan xd rasa sakit pape.. Doc ckp mgkin threatened miscarriage.. Doakan saya ye.. Nie pn de lg bleeding sikit jew.. #firstbaby #1stimemom

4 Các câu trả lời

Tak normal tu kalau bleeding , sama mcm saya. Ancaman keguguran, sye minta doc ubat kuatkan rahim & ambil mc.

Byakkan bedrest jgn buat kerja berat..5w mmg biase nmpak sack je..teruskan positif in sha Allah ade rezQi sis

sis, apa update sis sekarang? saya nak tahu sbb sy pun mengalami perkara yg sama mcm sis skrg ni

byk x bleeding