bleeding

Moms bole sye tahu x? Sye mndi pg td ade kluar drh mcm beku sikit je. Lps tu dia kluar lendir coklat ...sye bru 7mnggu 5 hri.. Sye xrase sakit kejang perut pon..adkh itu normal?

2 Các câu trả lời

xnorml bg sy..sbb pnh jd cmni then xda rzeki..huu..tp skng bla pegnen lg ad jgk drh cm sis ni ps2 dia mkin kurg..jd snstif lps ggur 2x..awl2 mmg xleh brsama..lps 4 bln ke ats alhamdulillah bru okey..

G klinik or hospital sis... bdn kita xsama.... separuh org normal separuh org xnormal