Nak bertanya

Ibu² mengandung nak tanya Klau mengandung tak boleh ka petik tanaman apa pun itu..sbb mak mertua kata Klau mengandung tak boleh petik..laki sy Plk tanam lada dan sayuran Klau harap laki jak petik boleh² juga cuma laki sy Plk kerja. Kdng ot Smpai jam 5 tu sy Plk nak masak awal nk siap kan awal..semua tu tpi mcm mna la Klau bgni..tadi Plk sy tolong petikan lada sbb bnyk dah merah² sy mula kn petik dgn bismillah saja..

17 Các câu trả lời

mitos je sis..saya masa mengandung semua kena buat... insyallah ok je

nonsense tak boleh buat itu ini bukannya khurafat pun benda tu

Kenapa tak boleh petik? Ada tanya MIL awak tak?

blh je sis, menjahit pun blh. 😅

2mo trước

in shaa Allah xdek ape pun. sye pun dlu ade jgk menjahit seluar n baju koyak, ank2 shat je alhamdulillah.

Mengarut lah 😂

boleh je puan ..

Boleh je

2mo trước

sis pun ada pengalaman mcm ni ka