Tendangan Baby

Asalamualaikm. Kndungn sy bru msuk 34weeks. Normal ke kita rsa tendangan bby aktf tiba2? Lpstu kdg2 bila tdo ngiring tiba2 rse kne petik cubit gitu. Tu tanda baby sedu ke? Sy tiapkali bby kick kuat rsa seram plk sbb overthinking. Tkot bby trbelit tali pusat #seriusnanya #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #firstmom

1 Trả lời

samalah, skrg pun 34minggu 2hari. pun rasa mcm tu.. risau dia aktif sngat. tp rasanya klau x mengeras.. baby ok ja, ruang Masih luas tu yg dia melasak.. kalau mcm sedu tu, paling x brpa selesa sbab mcm geli.. selalu rasa mcm tu, nasib x lama tp dia akan balik2 berlaku 😅

1y trước

owh. sy ptut due 12/7.. sebelah date je kita ☺️ hrp sis dpt bslin normal.