Zincofer. Nak pitam

Ibu2 kat sini sapa makan zincofer. Ade x rasa macam nak pitam lepas telan zincofer. Dulu saya makan zincofer x rasa mcm ni . Pregnant yg ke2 ni rase mcm nak pitam lepas telan sebutir #pregnancy #bantusharing

24 Các câu trả lời

Zincofer pun xsesuai dgn saya. Lps telan je mula la dtg mual 15min ke stngah jam mcm tu muntah keluar balik ubat merah2. Bgitau nurse dan Dr, diorg suggest tukar ubat beli kat farmasi (maltofer/ iberet)