Pengalaman czer

Ibu² boleh kongsikan pengalaman czer dan apa yang perlu dibuat selepas czer?Supaya saya dapat kuatkan mental dan fizikal andai bersalin secara czer

2 Các câu trả lời

Hye sis Saya 2x bersalin czer 1st anak emergency czer so kelam kabut jugak lepas bersalin… 2nd czer memang dah tahu awal before czer so dah set mind dah prepare standby semua… Disini ada 2 situasi, samada emergency czer atau doctor akan maklum awal kena czer kalau ada apa2 masalah dari awal… Cara berpantang makanan semua sama, cuma takleh bertungku n berurut diperut lepas czer. Penjagaan tempat czer lebih lama berbanding bersalin normal, kesan tu akan rasa sampai la anak dah 2 3 tahun… Semasa dalam pantang sebulan pertama better jangan ambik apa2 supplement yang tak berkaitan. Lain2 tu takda apa sangat Lebih fokus pada emosi ibu sendiri lagi penting

3t trước

Kalau czer kang bius..pastu bila dah kene bangun berjalan mandi ada org pening² muntah apa semua,perut kang masih gelebeh pastu boleh angkat ke perut tu untuk senang berjalan?