Loya spjg hari

Hi ibu2 ade ke yg kena mkn ubat fumarate ni 2 biji sehari?? sblom ni kk sruh mkn sbiji je..pstu checkup baru ni hb 11 lbih ,kena mkn 2 biji..terus rasa loya je tekak..rase xselesa spjg hari..rasa pahit je tekak..pdhl saya mkn sblom tido..mmg camtu ke yer??

2 Các câu trả lời

Hi awak. Kalau awak rasa macam tu kemungkinan besar ubat tu tak sesuai dengan awak. Nanti inform nurse semula ya. Nurse akan tukar ke ubat yang lain.