Ada masalah jumpe dokter

Ibu2 ada masalah apa2 terus g klinik or hospital jumpa dokter. Bukan dengar nasihat org yg xde pengalaman xde ilmu suka2 buat diagnosis atau pendapat masalah perubatan anda.

1 Trả lời

Ya. Betul. Hanya doktor boleh diagnose, preskrip ubat. Ibu lain hanya boleh share pengalaman tapi tak semesti pengalaman dia sama dengan kita. Kena pasti mana yang boleh diikut dan tidak boleh. Jangan masuk group whatsapp yang tiada pakar dalam komuniti tu makin sesat lagi nanti