give up nak df sbb ank slalu kembung perut

Hi ibu , sy rsa dah give up nak bf anak sbb ank slalu kembung perut . sy boleh dengar dia telan angin pstu perut dia berbnyi angin bnykk sgt ... pagi pagi mesti meneran tp ssh nk kentut .. klau fm kurang angin .. tak mcm bf telan msti sekali angin .. sy sedih .. sy dah ikut cara lekapan yg betul tgk vdeo smua .. tp ank mlut kcik jd tak latch elok kat areola . mcm mna ya nk buat ?? sy suka bf sbb bleh bonding ngn anak ..

2 Các câu trả lời

Boleh follow ig noorfazila abdul rahman dia selalu bagi tips utk menyusu. Kalau puan dm dia tnya soalan pun dia akan reply insyaAllah. Jgn give up ya puan. Selagi boleh bf, cuba lagi

check mulut ank ada tongue tie x?

9mo trước

dah check .. takde tongue tie .. pmkanan pom mmg sy jaga sgt2 ..