anak taknak menyusu .

Assalam .. hi mom , kenapa ye anak dah 10 hari rject fm .. pstu bf pom dah 10 hari makin lama makin kurang msa . dri 10 mnit k 5 mnit .. skrg dah taknak lgsg .. dia hisap kejap pstu nk muntah .. cuba lg pom sma nk muntah jgk .. last last dia tido .. sy kejutkan dia bg isap balik .. dia dah nyut nyut tp skjp tak smpai 1 mnit dia terbelahak batuk batuk pstu tak nak dah nyusu .. tido balik .. kesian sy tgk muka dia letih sgt sgt .. sbb spnjg 10 hri ni dia kembung perut slalu .. tiap tiap mlm kembung . sy dah bertungku letak ubat tiap 3 jam urut bg kluar angin .. ad keluat mmg bnyk angin . tp esokkan sama jgk kembung lagi .. sy pom letih .. tgk anak , dia pom letih dgn taknak isap susu dah ..

2 Các câu trả lời

Kalau anak nmpk x aktif n kerap muntah.. bawa klinik sis…. Klo muntah tiap kali menyusu pula… pastikan lpas menyusu burp kn baby …n jaga pemakanan ibu.. pmknan ibu pun boleh buat baby kembung… now better bwk ke klinik dulu…

bawa pergi klinik sis.