Baby bergerak

Usia kandungan 15 minggu, dah boleh rasa pergerakkan baby tak?

4 Các câu trả lời

tengok gak.. kalau anak pertama lambt sikit dalam 21/22 weeks baru rse gerakkn halus.. kalau anak kedua ada yg dah rse seawal 17 minggu.. ada yg lewat Yang penting smpai 24/25 weeks masih xde rse cecepat pi klinik scan..

2mo trước

Terima kasih

depends. saya first baby dah 17w perut masih tak nampak + belum ada pergerakan. nurse kk kata normal je.

depends on body.. kdg2 16 weeks ada start rasa bubbly dan biasanya 20weeks blh rasa dah baby gerak2 :)

depends