Pergerakkan bayi

Hi ibu ibu, saya nak tnya kalau baby dlm kandungan kurang aktif sehari dua ni, normal? Cuma sedikit pergerakkan halus tu. Risau kalau ianya tk normal. Sekarang dh 30weeks 5days #firstpreganancy

4 Các câu trả lời

Pergi check sis . Saya 31weeks nak masuk 32weeks baby kurang gerak lepastu bila pergi hosp dapat tahu baby saiz kecil dari minggu dia terus kena cucuk dexa matangkan paru paru . Risau baby boleh keluar pra matang .

2y trước

Ya Allah. risau nye😓😓

Hi sis sy pon mcmtu jgk. Lepas msok 31 lebih, dh start rsa gerakan bsar dia. Tp msa slow tu sy g klnk tuk pstikn bby ok. Smua okey mgkin time tu blm kuat lg.

kalau x ckup 10kick boleh pegi emergency terus.

minum manis sis . semanis manis nya . nnti baby gerak .

2y trước

lg elokk mnum air ais yg betul2 sejuk atau air kelapa