Helppleasemom

Hi ibu nk tanya kalau mcm taik cirit ke? Anak dh seminggu lebih najis mcm ni start dia demam sehari pastu demam dh ok ni berak berak. Tp x lebih 5x pon sehari tu. anak sihat susu mcm biasa active mcm biasa. Anak lg 1minggu nk masuk 6 bulan. Tau x kenapa? Ke sbb nk alih bulan? Atau nk ringan badan? Patut g klinik x? Dia fully bf.

Helppleasemom
2 Các câu trả lời

Baby saya 4bulan pun berak macamni tiba2. Tapi saya rasa normal je sebab saya bf + mix. Nak kata dia tak aktif ke apa okay je tengok dia main n aktif nak golek2. Siap gelak semua lagi. Time berak je muka fokus pastu dengar burr burr haha. Pastu dia ok balik.