Helppleasemom

Hi ibu nk tanya kalau mcm taik cirit ke? Anak dh seminggu lebih najis mcm ni start dia demam sehari pastu demam dh ok ni berak berak. Tp x lebih 5x pon sehari tu. anak sihat susu mcm biasa active mcm biasa. Anak lg 1minggu nk masuk 6 bulan. Tau x kenapa? Ke sbb nk alih bulan? Atau nk ringan badan? Patut g klinik x? Dia fully bf.

Helppleasemom
2 Các câu trả lời

Bagi saya, normal Puan. Anak saya waktu tak sihat pun macam ni najisnya. Lagi pun baby yang full bf ini memang warna najisnya. Puan pantau dulu baby. Lebih 4 kali berak dalam sehari dan tiba tiba tak active bawa ke klinik ya. Takut dehydrate. Tapi kalau Puan masih risau boleh terus pergi klinik. Tiada masalah. 🌹

Baby saya 4bulan pun berak macamni tiba2. Tapi saya rasa normal je sebab saya bf + mix. Nak kata dia tak aktif ke apa okay je tengok dia main n aktif nak golek2. Siap gelak semua lagi. Time berak je muka fokus pastu dengar burr burr haha. Pastu dia ok balik.