Cadangan Nama Bayi

Hi ibu-ibu! Haa, harini kami nak minta cadangan nama bayi dari ibu dan ayah di rumah. Mana tahu ada yang di sini masih mencari nama untuk bayi mereka. Jom kongsi idea anda! Cadangkan nama bayi bermula dari huruf A di ruangan komen!

Cadangan Nama Bayi
216 Các câu trả lời

Ain Arina Afiqah Amyra Adira Awliya Adriana Anies Amani Semua nama kt atas tu semua nama anak² ibu 💕😇

Ank perempuan sy Alisha Nur Zahira Coming soon ni...ingt nk ltk nama Arraz...tp cari maksud mcm xdek...😔

da msuk 7 bulan skrng..InsyaAllah klw perempuan.Nur Auleeya Ufairah klw lelaki blum dpat nama lgi hehehe

Nama anak sy Ayra Safiyya Airil Zhafran Yg next tgh fikir nk letak nme ape kikiki

Nur Hana Nadirah Nur Hawa Nazirah Mohd Harraz Naufal Mohd Harraz Nufael Nma ank2 sy 😊

Klo dpt girl nk letak nme ney..Afia sofia..ape2 pn xkira lh girl or boy sy xkisah..😊

insya allah.. klau smpai rzeki sayaa.. boy : Adam Haris girl : Adawiyah Harisyah

Saya scan bby girl so stanby nma girk Annur Zinnirah. Utk boy xtw apa lagi😅

Nama bakal baby saya Nur Adriana Aisyah 😊 Anak lelaki saya Muhammad Adam Aizril

4y trước

Aizril tu apa maksud dia sis?

nama anak saya 1 Muhammad adam danish 2 Firash rayyan rizqin 3 Bazil Adrian