Cadangan Nama Bayi

Hi ibu-ibu! Haa, harini kami nak minta cadangan nama bayi dari ibu dan ayah di rumah. Mana tahu ada yang di sini masih mencari nama untuk bayi mereka. Jom kongsi idea anda! Cadangkan nama bayi bermula dari huruf A di ruangan komen!

Cadangan Nama Bayi
216 Các câu trả lời

Insyaallah kalau boy haraz rayyan Kalau girl pulak haira rania😍

nama bakal anak saya..kalau lelaki -arkhan qaiz perempuan-arshinta kirania

Aurora Qistina..nk nama nie klu baby girl,tp doc scan bgtau dpt boy..huhu

Ammara Zulaika (yg kuat iman, cntik) nama mybby girl baru 27days..

Aira Auni Arissa Aleeya Adriana Adleena Arif Akif Aqil Afiq Azwan Afif

Kalau boy :Muhammad reyzkiy Mikail Kalau girl:Puteri Nur Mikaylaa

Boy:Ariel,arman,aldi,aldo,adi Girl: Alisa,afifah,aisyah,amira,aulia,

muhammad khairul haziq Nur khaira syafiqah muhammad khairul haiqal

Nama anak2 sy... Adam Rayyan Ammar Shah Aus Amsyar Aiman Zafran.

angelica angelyna angella andrea anderson andrew