SUSU FORMULA YANG OKEY

Ibu ibu boleh suggestkan tak susu formula apa yang okey untuk baby ? anak saya naik ruam . batuk dari berapa 4bulan sampai 9bulan . puas pergi macam macam klinik hospital . tak ada apa pon . minyak macam macam dah sapu still batuk . ruam badan da teruk . please ibu ibu bantu saya susu apa yang elok untuk anak sayaa . 🥹

4 Các câu trả lời

ape susu yg dh pn cuba? sbb susu fm ni kne try and error... x smua bby ok dgn semua susu, cuba pergi swasta cari susu kambing fm tpi harga mahal sikit... klau susu yg biasa sy x pasti nk sugesst kn ap 😅 x thu awk dh try ssu ap kt ank

try susu yang ada tulis HA atau hypoallergenic. biasanya khas untuk baby yang alergic susu lembu. anak saya minum frisolac HA so far okay dah kulit kepala dia yang ada eczema sebelum ni.

orang kata takut susu . saya tengok google pon banyak juga apa yg ada dekat anak saya , ada juga dekat google . batuk ruam berair mata .

2y trước

dah try susu selain susu lembu?

susu xserasi. awak kena try n error susu fm ni. baby dah minum susu fm apa? boleh cuba rendah lactosa