RUAM SUSU BABY

Hai mommies/daddies !Boleh tak share macam mana nak hilangkan ruam susu/kurap susu di pipi baby. Dah macam-macam try , letak susu ibu pun dah, beli ubat klinik macam-macam. Sekarang mcm makin teruk. Help me please. ?

1 Trả lời

rajin2 lap dgn air suam.. lap dgn kapas.. sekali lap sekali buang.. jgn lap lap lap lap.. nnti merebak.. masa susu pn jgn bgi susu mnitis kne bby.. lapik la kain.. sapu tgn.. lepas mnyusu terus lap pipi bby..