POOP WARNA HIJAU

Hi ibu, saya nak tanya.. tahi baby normal ke warna hijau? Before this (susu yang sama) tahi baby macam kekuningan/mustard.. Tapi kalini warna hijau. Normal ke ibu ibu? Baby sekarang Susu badan+susu formula. Sebab susu badan tak banyak🥲 Mohon bantu ibu ibu. #firstmom #ingintahu

POOP WARNA HIJAU
4 Các câu trả lời

Normal je, susu fm tuh yang membuatkan najis warne hijau. Anak active tak meragam kan? Menyusu pun cam biase je kan? InshaAllah.

haritu tanya dr, najis yang tak okay bila warna kelabu/hitam/berdarah. kalau warna lain should be ok.

Klau FM xsilap normal juga . Sbab kandungan iron dlam FM tu buat najis camni

Absolutely normal. Boleh refer poop chart ni. Ada jawapannya kat situ.