FIRST MOM, KENA MINUM AIR GULA MINGGU DEPAN

Hi ibu ibu, boleh share kenapaa kena minum air gula ? Dan apa akan jadi klu sangkut ?

1 Trả lời

nak tgk organ awk blh proses gula pekat atau tak. sbb kndungan blh absorb gula melalui uri. klu sangkut, tgk pd brp tinggi bacaan. ada yg sekadar jaga makan minum, ada yg kena mkn ubat, ada yg kena cucuk ubat

8mo trước

Kiranyaa saya minum ni sbb ada potensi kencing manis ke ? Dan saya pun buat muncung itik sebab keputihan bnyak. Terima kasih jwb soalan saya.