Alergik ke?

Hi ibu ibu baby saya 1bulan9hari ada satu spot dekat belakang badan bawah bahu dia merah merah dan berbiji macamni. Alergik ke? Atau kenapa ya? Dekat situ je yang kena 😭😩 kesian tengok Perlu buat apa? EDIT : Terima kasih ibu ibu semua yang komen! Alhamdulillah dah surut dah ruam panas anak saya. Saya letak calamine lotion dan tak pakaikan bedung dan barut. Baju pun yang berlubang & nipis je☺️

Alergik ke?
22 Các câu trả lời

musim panas² nih..bby memg x tahan kulit..ank sye pon kerap jadii ruam...cuba sis beli lotion snow whitee..sapu jek..kjp je ok..utk ekzema pon elok..