Ruam merah dekat muka baby

Salam ibu ibu semua macam mana nak hilangakn ruam merah dekat muka anak saya ni ye ? Mak saya kata tu ruam panas nnti dia akan hilang sendiri ke?

Ruam merah dekat muka baby
5 Các câu trả lời

Haah ruam panas. Anak saya pun tgh alami. Ddk dkat aircond elok je. Dkat kipas makin merah pipi dia. Kat kepala pun dh start ada 😩😩 kipas sekuat2nya pun still xsurut. Kne ddk aircond nampaknya 😂

ank sye penah mcm ni. doc ckp ruam panas tp lama2 byk, doc kate eczema 😅 tp skrg xde kat muka.. ade kat kaki je tu pun mild eczema.. bawak cek doc sis utk tau ruam ke ape.

Hi awak anak saya pun macam ni jugak. Saya try guna snow white lotion strawberry flavour Insyaallah cepat je baik and hilang.

sme mcm baby sy awl2 dlu.. skrg da kurg ckit ruam.. sis bleh try sebamed protective facial cream.. tp mhl ckit la hrganye..

sapu lotion atau cream yg ssuai. kesian tu mesti pedih.