Bintik merah pada badan baby

Hai ibu ibu.. saya nak tanya normal ke badan baby anak naik ruam ruam merah bila cuaca terlalu panas?? Tak banyak pun, cuma ada sikit di bahagian belakang dan dada.. Boleh ibu² suggest kan krim yang elok untuk hilangkan ruam baby pada saya.. tq #firstmom #pleasehelp #firstbaby

1 Trả lời

Normal. Yang penting jangan bedung, guna barut pun tak perlu kalau cuaca panas. Boleh try guna sudocrem, saya guna tu ruam memang cepat hilang.