nak tanya

Ibu hamil x Bole minum kopi teh or Nescafe ke? Selain tu air ape tak Bole ye ... ingin tahu

51 Các câu trả lời

Saya mnom je semua. 😁 Ikot bdn juga. Kalo hb low tu elak2 la teh2 semua tu

5y trước

Sis dah bape weeks skg

Sebolehnya elakkan. Tkut vitamin yg kita mkn x dpt diserap oleh bdn sepenuhnya

5y trước

Ok sis

Sy minum jer semua jenis air...alhamdullillah ank sihat xde efect apa2

Boleh minum tapi jangan kerap... Kalau esok lusa ade appt elakkan minum....

5y trước

Maceh bg tips

Nurse pesan x leh minum kopi, teh, nescafe. Air buah, susu, horlick boleh

5y trước

Maceh info sis

Sy baru lps tya doc sy, blh minum seminggu sekali je kalau nk minum..

5y trước

Hehehe

air ges tak boleh lain tu boleh tapi tak boleh banyak sangat lah

Ikot pada badan seseorg sis.mcm sy xberani sbb tkut gula tnggi.

Air kelapa,air nenas,air tebu bahaya until awal kehamilan

klau awal khamilan rsenye air tebu ngn air jambu rsenye xblh .

5y trước

Air jambu 1st saya dengar tq info sis