nak tanya

Ibu hamil x Bole minum kopi teh or Nescafe ke? Selain tu air ape tak Bole ye ... ingin tahu

51 Các câu trả lời

air yg bergas, air tebu, yg tajam2 xleh minum sis

5y trước

Owh okey sis

Sy masa mngandung minum je alhamdullilah xada apa2 ..

2y trước

smaa la kta. xde mslh pun tp jgn terlebih minum.

Sebolehnya jangan ambil kalau nak hb cantik 😊

5y trước

Hb saya sebelum ngadung dah tinggi nasib la time ni alhamdulillah ok sis

Ibu hamil xbleh minum kopi teh nescafe milo..

Bkn x blh mnum... Blh cuma perlu kurangkn la

Air gas... n kurangkan minum air manis..

minuman yang malt....air gas, susu soya

Sy minum je tp berpada2 tmbah2 nescafe.

Saya minum semua takde masalah pun. Hihi.

5y trước

Dah bersalin. Hihi. Sekarang dalam pantang. Tapi jangan ikut tau. Sebab depends on our body. Macam saya Alhamdulillah hari2 minum teh dengan caffeine Hb tak kacau. Baby pun sihat. Sis kalau teringin nak minum, minum je. Cuma kawal kuantiti 😘

Milo dan coklat pon xboleh

5y trước

Ok