Agak-agak berapa ya?

Hi ibu ayah semua🥰 Pernah terfikir tak ya? Agak-agak berapa ya umur ibu dan umur anak sulung ibu 10 tahun akan datang ya?🤔 Kalau min lagi 10 tahun umur 36, anak min 13 tahun😆

Agak-agak berapa ya?
483 Các câu trả lời

ibu 45 abg 19 tapi apakan daya abg dh tunggu kami kt syurga...hidup bersama 7 thn je...

Umur ibu 45, anak 20tahun, utk 10 tahun akan dtg..semoga dipjng kan umur.. insyaAllah..

10 tahun akan datang : saya 37 tahun Sulung 13 tahun Kedua 11 tahun Ketiga 10 tahun

10tahun akan datang.. sy umur 36tahun ank perempuan sulung saya umur 16tahun ☺️

sya dah berlalu,anak umur 10thun sya 25thun,skrg anak umur 16thun sya dah 32thun

33 tahun , anak 10 tahun lah kan? 😅😂 baby sy ni 11 bulan skrg . btul x?

35..ank 10 thun insyaallah ank no 2, mummy 36 ank 10 thun...😁😁😁

10 tahun akan datang anak sulung da19 tahun jadi saya sudah 37 tahun😁

in Shaa Allah klau panjang umur ibu 35 anak sulung 10. july ni due date

10 tahun akn dtg, sya 31 taon and ank sulong umur 16 tahun 😊😊😊