Apa panggilan yang anda impikan?

Hi ibu ayah semua🥰 Mesti tak sabar kan rasanya nak berjumpa dengan si comel kita👶 Jom kongsikan apa nama panggilan yang anda impikan anak anda panggil anda dan pasangan nanti😘

Apa panggilan yang anda impikan?
773 Các câu trả lời

Masa blum ada ank, nk pnggil mummy dan daddy. Macam moden sngt la pulak. Da jd parents, pnggil mama dan papa. Bila ank masuk tadika, dia request nk pnggil mummy dan ddy. Eh tiba2 je Tnya papa la. Papa dia laynkn je la. Nasibbaik kecik lagi. Ni mesti sbb dia tngok mama dia layan drama filipine pukul 3 petang. 🤣🤣🤣. Tukar nama mami dan dadi. Adik dia pula pnggil haahiiii O haaahiiii 🤣🤣🤣

3y trước

Bnyaknya nama pnggilan😅😅😅

Dulu saya teringin nk anak panggil saya ibu pastu panggil husband panggil abi. Tapi skrg dh tukar jd mumy dady. Sbb kucing2 kami pun kami bahasakan mumy dady dari dlu 🤣🤣

Nk biasakan diri ngn panggilan Umi kt bakal anak ni🥰 wat suami, panggil Babah sbb ibu ayah ni dh jd panggilan wat anak² buah yg lain...so kita lain skit🤭🤭🤭

ibu...sebelah adik beradik sy kami bahasakan ibu,mama,ummi,mamy..jd ank2 buah pun panggil ibu..😍😍😍n ank2 panggil diorg mama,ummi n etc...xde maklong etc..

sebelum kahwin mmg dah berangan klau dh kawin dan ada anak nak ank pangil mommy daddy .. tapi suami kata moden sangat jdi lah Mommy and Baba je 🤭

hehe..last year sblm ank lahir impi ank pnggl mak dan ayah..now ank pggl mak husben ank pggl ayah...yeay..❤❤❤hehe😉✌ #TAPSupermoms

Mami n papa. Mommy nak anak panggil mommy and daddy.. Tp papa dia nak dipanggil mama papa... Maka jadinya mommy and papa😊😊

mama abah . nma pngilan dri org tua kami .. tak kira fmly suami atau sy . mmg pnggl mama abah .. hehhehe

bapanya pilih umi Dan abah tapi saya nak anak panggil mama Dan abah jugak..😂😂😂

biasa panggil mama , lepas tengok cartoon , mereka call me mommy now 😂 rasa cute je