help me!

i dapat gift baju baby brand anakku utk 3m-6m... i ada masalah macam mana nak pakaikan baju ni utk baby i.. jenis kain cotton & button sampai sebelum pinggang.. i dah struggle pakaikan dari atas, dari bawah & lipat sleeve baju tu.. semua tak lepas nak masukkan lengan baby lagi satu..baby i baru 43 hari..i tau saiz dia muat sebab i dapat baju lain brand anakku yang 3m-6m tapi design lain & muat utk baby i.. sobs..sobs...pls help me! mak noob anak sorang

help me!
2 Các câu trả lời

hi sis, maybe baby sis cepat membesar. jgn la paksa juga utk pakai baju yg xmuat. kesian kat baby nt suffocate plak klau kita insist nak pakaikn

5y trước

hehe..tu la..kesian kat bby..