how to reduce weight once deliver baby and best time for diet

i baru 3 bln lebih bersalin! badan saya naik and peha besar ! blh x saya diet

1 Trả lời

Saya rasa boleh amalkan cara pemakanan macam dalam pantang . Maksud saya dari segi portion , jenis masakan , jenis sayur dan minum milo atau horlick untuk elak susu drop . Makanan dalam pantang ni bagi saya macam diet juga sebab bahan dia tak merepek sangat sebab tu time pantang boleh lost sampai 10kg