Pendarahan ketika/selepas bersama suami semasa hamil

hyee..nak tnyaa pendapat mommy kt sini..pernh tak alami pendarahan semasa atau selepas bersama suami semasa mengandung?skrng sy preg 13 week..tp smlm selepas bersama suami ada pendarahan..semsa pendarahan tu xde sakit apa2..klau ada doktor kt sini pun boleh bg pendapat..sebelum preg pun pernah alami..tp mmg xde sakit apa2..sesiapa pernh alami boleh kongsi pendapat atau pengetahuan x?..tq

2 Các câu trả lời

Sy pun pernah ada pendarahan slps brsama suami tp time tu xtau pregnant sbb x cek lg. Ingt period😅 bila dah cek sndri, pegi buka buku pink (xingt brp weeks time tu huhu) alhamdulillah xda pape. Now sy dh 36weeks dah😁

penah terbaca kalau awal hamil jangan bersama lagi takut berdarah tapi normal ke tak berapa sure