10 weeks (bersama suami)

saya preg 10 weeks ada bersama suami tapi tiada pendarahan .. cuma sakit dibahagian ari ari , effect lepas bersama ke? saya risau keadaan baby dlm rahim , baby akn jadi apa2 ke kalau bersama diawal kehamilan? #ingintahu #pleasehelp #firstmom #firstbaby

2 Các câu trả lời

Terlalu awal sis,utk bersama.Sis bru 10 weeks.Lain ibu,lain juga efek dia.Tkut ada terjadi apa2 dekat baby,msti pndai jga kandungan lbeh2 lagi klau masih awal.20 lbeh weeks ke atas,bru ok sikit utk bersama.

jika tiada pendarahan xde mslh nk bersama di trimester pertama. Elakkan jika ada mslh shj.