34 weeks 5 days

Salam sy nk tnye bolehke bersama dgn suami jika sy gbs +..sblm ni sy pernah buat pap smear utk cek kputihan dan sy ada luka pangkal rahim..selepas beberapa minggu tu sy ada bersama suami tapi tiada pendarahan pun..tapi selepas minggu seterusnya tu sy bersama keluar drh usia kandungan wktu tu 22 weeks..dan skrang dh 34 minggu..suami asyik tnye boleh bersama ke ..sy rasa mcm takut utk bersama takut pendarahan lagi..boleh bagi pendapat x..kadang2 kesian kat suami ..

3 Các câu trả lời

Boleh je. Setahu sy yg buatkan bleeding tu klau uri dkt bwh. Sy pon gbs positive. Dr ckp xda mslh pon bersama.

tk boleh kalau sebelum tu pernah ada pendarahan . suruh suami puan bertahan dulu..

Better consult dengan Dr.