nak beza boy or girl

Hye sume..sy nk tnye,macam mana nk beza kan baby boy or girl ea,sy masih tak pandai nak tengok yg mana buat die beza tu...actually ni scan gender sy..spe pndai baca,ni baby girl ke boy?... Sy taw dh baby ape ni,cuma nk tengok beza die cmne je..tq

nak beza boy or girl
14 Các câu trả lời

Sy yg 4x dah bsalin pon mmg xtau tgk...percaya bulat2 je apa doc btau...kalau doc tu tipu pon sy mmg xtau😅😂

4y trước

Same la sy anak dh nk msk 3 tp msh x faham nk bc gambr scan tu..

Sronok pula tengok gmba2 baby ni. Tak sabar nk scan khamis ni. ♥️

macam saya punya sist doctor ckap boy tp saya pun takntau tengok dr mna

saya 2kali doc bgthu baby boy.. siap tnjuk bird nya lg.. 😅

4y trước

smalh hahaa

yg ni boy..jelas nampak bola dia..

girl ke boy

4y trước

boy

kalo yg ni boy ke girl. ea

4y trước

Girl

kalau mcm nii?

Yg ni boy 🥱

klu mcm ni boy ke girl?

4y trước

tu la.. sy tgk mcm girl.. tp doc ckp boy plk..🥺 naluri mengatakan girl.. 😟