Boy OR girl

Hi sume.. sape2 pandai tengok gender ank sy ni.. ibu2 tengok gurl ke boy. 1st scan doktor ckp boy.. pastu hospital scan cakap looks like sandwich plak (girl).. ibu dh confuse..nk beli pink ke blue bju..terpksa bali unisex la agknye.. ibu and ayah excited ni.. tunggu 4tahun lbh dh ..smngt nk g cri baju..hehe.. #pregnancy #firstbaby #seriusnanya #1stimemom

Boy OR girl
2 Các câu trả lời

ank first sy, scan, 7 bulan dekat gh doktor ckap boy..scan 9 bulan pon dekat gh, doktor ckap girl. sy confident bby boy, sbb time scan 7 bulan mmg nampak anu dia.. last baby keluar, doktor tunjuk, ehh girl..bertabah la dengan perangai lasak mcn boy, berparut parut kepala bibir, dahi. haihh.. nasib da besar ny helok pangai nye, tapi bdan mmg sasa mcm org laki, ny baru 10 tahun pon org kata da sekolah menengah 🤦🏻‍♀️

sy pn xmpak sis. beli unisex lg bgus 😁