oligohydramnions

Hye smua....td baru lpas scan...doc ckp air ktuban kurg....hri khamis ni kena jmpa pakar plak...kndgn dh 32w....ap ptot bt ya??mohon share

9 Các câu trả lời

First thing..bila dgr doktor ckp tu..jgn stress.. Stress pun boleh menyebabkan air ketuban kurang ye sis.. So.. Bnykkan mkn mknan berkhasiat..more into buah2..bnyk2 seharian.. Lebihkan tembikai.. Rilex chill dlu before jumpa pakar..

Sama mcm sy. Tadi pergi scan pakar kata air ketuban kurang. Dia suruh sy minum air masak banyak2. Dia kata at least sehari 1.5liter

Trima kasih sudi share....smoga Allah sntiasa prmdhkan urusan kita smua....Ameen...😍😍😍

Sis cuba makan buah tembikai merah .. bleh tambah air ktuban ...innshaAllah

Saya bagi wife tembikai 4kg. Habiskan. Alhamdulillah

Setiap hari kena rajin minum byk air..

Ada org bg tips byk mkn tembikai.. Watermelon

Air kelapa juga boleg tambah air ketuban..

Mkn tmbikai