sharing

hye smua,sy nk tanya last piriod sy 6/12,then piriod yg bulan 1 sy dtg 8/2 darah piriod mcm nk penghabisan,darah cuma keluar setitik then bila check pregnnt test naik double line,persoalan sy klu kite nk pegy klinik utk scan dan buat buku merah kite perlu ckp last piriod yg bulan 12 atau bulan 1 yg keluar darah setitik tu??plez help me

2 Các câu trả lời

Try scan dulu tengok mcm mana. Kalau darah setitik tu kemungkinan spotting. Kalau scan dah nampak kantung, so situ dah boleh tahu brape weeks and boleh bwk ke kk. Kalau tak, masa dkt kk tu bgthu je apa yg awk alami.

Sis cerita je kt nurse mcm sis tulis kt sni..kluar period bulan 12.dan bulan 1 ade spotting drh jgk...nnti dh scan bru bole thu due date sbnr..