Piriod selepas keguguran

Hai sy nk tanya.. adakah normal priod dtg lambat selpas keguguran... Sy gugur pd 30/1/22 dan dan smpai sekarang sy masih belum piriod... Sy cek upt negatif... Sebelum ni sy piriod normal jer .. #ingintahu #bantudijawabbunda #pleasehelp #seriusnanya

1 Trả lời

sy pn masih menunggu bila nk period balik after keguguran nie.. sbb ade org cepat period balik.. mgkin ade org lambat kot.

3y trước

sy 21hari lps keguguran. harini dh period balik. tp semalam demam urat, sakit ya amat bisa badan, rupenye nk period