Piriod setelah gugur

Haii .. sy nk tanyalah... Sy penah keguguran hujung 30/1/22 waktu tu kandungan dah 10 week...lepas dah habis darah nifas sampai sekarang sy tak piriod² lg... Tp sblum preg sy punya piriod regular saja.... So nak tny mmg piriod akan lambat ker lepas gugur... Sy cek upt negetif...#seriusnanya #bantudijawabbunda #pleasehelp

6 Các câu trả lời

saya pernah dulu gugur period lama dan banyak.... berkali2 pergi hospital scan rahim.... tapi rahim oke takde leaking atau darah bertakung ... jadi dokto bagi ubat hormon tak jalan ... almost 2 bulan period non stop dan bnyak ... benti sekajap dalam 5 hari period semula lama dan banyak... sampai jumpa pakar.... jawapan still hormon tak stabil ... jalan last saya buat carian tentang ubat hormon yang bagus and now alhamdulliah dah preg and masa lepas makan ubat hormon tu normal dalam 2 minggu hormon dah stabil semula dan saya dapat check waktu subur .... yang penting doa pada Allah....

mgkn juga. sy gugur 6/1, 11/2 period. then period lewat 30++hari, cek upt +ve.. tp lepas 6-7hari upt dh -ve, betahcg naik turun so doc assume gugur lg simce ada spotting😔😔 hope ada rezeki lg 🤲

saya baru 4 hari keguguran, dalam keluar darah nifas memang mcam darah period ya. Sis keguguran terus ke hospital? hospital mmg tak bekalkan tahan sakit je, saya cuma dapat antibiotik je.

Iya dulu saya pun mcm tu… Takpe tunggu je.. Sebab hormon dah bertukar semula jadi amik masa nak dpt period yg teratur balik

3y trước

owh yeke.. slalu berapa lama? nk normal balik

yee sis .. sy bulan 2 keguguran... nk datang haid bln 3 ambik masa 39hr bru haid... Alhamdulillah bln 4 dah preggy balik🥰

2y trước

insyaAllah .. aminn .. 🥰

sya hrtu 12.3 gugur ..21.4 dh dtg period balik...dlm 41 hr juga laa bru dtg..hrp ad rezeki bulan 5 ni..