Kerap sakit kepala

Hye semua harap ada yg reply Normal tak ye bila nak masuk trimester kedua ni kpala kerap sakit tapi time baring n bangun tido je Pastu badan bertambah sengal nye. Paling tak best suami selalu sindir bila nampak saya baring. Orang laki mana pena fhm kan masalah perempuan mengandung dia semua betul. Isteri selalu salah Nyampah. #bantusharing #pleasehelp #seriusnanya

1 Trả lời

ibu hamil wajib la ada Fresh Breeze ni 🤭 sebab kerap sakit kepala n selesema www.wasap.my/60129876070/freshbreeze