Sakit dkat ari2 selepas baring rehat atau bangun tido

Normal tak 28w.. Sakit bhgian ari2..lagi2 kalau kita bangun lpas tido atau baring2 je.. Time baring tu pun kalau nak pusing kri kanan sakit bhagian pnggang kebwah..😅

2 Các câu trả lời

yup normal..baby makin berat..tgk utube exercise yg boleh kurangkan sakit..sy dah 39w ni pun makin sakit..rasa xleh bangun drpd baring..kena take time n slow2 je..

normal dan xde ubat awak. sakit tu akan hilang after kita bersalin. sebab baby tengah membesar dlm rahim kita. dia tekan habis organ dlm tu