nafas macam lemas

Hye.. Saya nk tanya laa, kat sini ada tak mommy3 anak umur 2bulan lebih time tidur tiba3 dia macam tak leh nafas n macam nk lemas dalam beberapa saat, kemudian dia okey balik. Boleh tau tak knpe n bahaya tk? Thanks.. Hope ada yg boleh jawab ?

1 Trả lời

Belum ada.. cumanya bunyi nafas kuat mcm bkahak.. tp refer dr, ckp normal utk bayi bwh setahun lebih.. Tp perlu risau kalau nafasnya tak stabil / bayi kurang aktif / kurang menyusu. Kalau sis risau.. refer dr.. tu sbaiknya..

5y trước

Okeyy, terima kasih yer.