Kerap rasa lemas dan sesak nafas

Haii salam mommies semua . Normal ke kalau nak tido kan selalu rasa cam lemas pastu cam sesak nafas gitu . Tak selesa bila nak tido . Tiap kali nak tido kan susah betul 😅😅 . Sekarang saya tengah pregnant 10weeks . Macam mana nak buat ye ? Sebab takut juga kadang2 tu . #bantujawab #Sharing_dong_Bund #SeriusTanya #firstmom #ingintahu

2 Các câu trả lời

sy pnh jd gitu....pastu nurse chck xckup potassium ke apa...dia bg ubat, nnt msa chckup bgtau nurse

8h trước

oo yeke . baik² . next week checkup saya bagitau . risau jugak . tido bantal tinggi kang sakit tengkuk tapi sama je sesak nafas gak .

dah cube tido mengiring

2d trước

dah . kejap mengiring ke kanan kejap ke kiri . sama je . dia macam rasa tertekan sangat perut tu