37 Weeks

Hye mumy semua... Nak tnye kat sini ade tak yg lahir 37 week bby.. 1st pregnant... Sy dah 37 week.. Nerves ade... Xsabar pun ade.. Due 9/10..

114 Các câu trả lời

hai sy ada soala now sy 37 week 4 day 2 hari lepas perut sy ada bunyi pop dua kali pastu tiba2 basah sikit2 smpai la kehari ini... mak mentua sy ckap tak apa jangan kalut nak pergi hospital dan jgn nak manja2 sgt...dan nurse ada bagi tau tadi awak kena pergi hospital walau sikit2 keluar air ketuban tu lama2 kering bahaya kandungan tapi mak mentua sy ckap tak apa tunggu je sakit perut baru pergi hospital 😰harap ada yg boleh jawab soalan sy

6mo trước

pergi hospital kak kalau sayang kan nyawa diri dan anak 😊

Alhamdulillah dh selamat brsalin td 9/9/21 jam 8.25 pg kna bslin awal sbb gdm..kncg mnis smsa mgndg..doa kn ank sy blh kluaq jgk hri ni sbb dy dlm pmntaun slma 6 jam tkut bby kurg gula dlm bdn sbb sya gdm

3y trước

Puan gdm on dc ke ?

sy due 23/5..tp dah Selamat melahirkan 3/5..awal 20 hari..tepat 37 weeks.. alhamdulillah..baby 3.14kg

2y trước

due sama dgn saya 23/5 tapi bby saya tk keluar lgi hehe

Sama kita. saya sejak 37 weeks dah nervous dan dalam masa yg sama berharap juga dapat bersalin disebabkan:- 1. Dah terlalu taklarat sangat pada usia 43tahun (ya, dan dah anak kelima) 2. Saya GDM, tak sanggup saya kena induce lagi.. sakit sangat berbanding contraction biasa. sekarang dah 38wks dan debaran bersambung.. heee.. doakan kami selamat dan sihat yaa

saya ank first 40w1d baru keluar ank 2nd 39w2d kluar. yg no 3 ni dah 37w4d dh start rse sakit2 jugak dah ni .tp tk turun tanda .. mungkin lg seminggu dua jugak ni .. doakan sy ye ,,begitu juga ibu2 yang lain

2y trước

sya pun 37w2d..due 23/7 ..moga diprmudahkn urusan kita smua..aamiin

due date 7/05 tp krg ny kerap dah sakit2 perut n kat pinggang pun rsa2 ngilu sgt tp blm ada tnda2 lg bby nak keluar😩hrp2 la sblm jangkaan dktr bgi tu bby dah keluar😅doa kan sy semoga di permudahkn bersalin n cpt proses melahirkan🤭

3y trước

sama la saya due 5/6 juga.. nk buang air besar je..

Sye 🙋🏻‍♀️ mse pregnant anak ke 2.. Ngam2 37weeks,berat 2.3kg.. Anak2 sye semua kecik2 belaka ☺️ tapi dia kena jaundis lama,20 hari.. Lepas tu masa kecik kerap sakit,demam.. Doc bagitau yang sel darah putih dia kurang.. Alhamdulillah sekarang umur dia dah 4 tahun,dia sihat dah.. Susah nak tengok dia sakit dah sekarang

saya dh 37 2 ari tapi dh mula sakit bwah kadang brdiri lama kaki dh bengkak tapi tetap aktif dlm perut...saya pn x sabar menunggu ☺️

2y trước

sy harini 17/10/22 dh 37w 3d. dh start braxton hicks n sakit kt bawah, klo dduk lg terasa. Jln pn dh x slesa, sdikit mengangkang sbb rasa x slesa bwh tu. kadang risau juga, ni sakit btul2 ke main2, sbbnya kerap sngt jadinya. lg pula sy prnah ada kes prem 33mggu sblm ni. stiap kandungan x sama pengalamannya. Harap dipermudahkn urusan kita semua, ibu2 yg menunggu hari. Insya Allah Aamiin..

normal ke sakit kt bwah ... sy sakit dr semlm ... tp da prgi hospital... doc ckp bukaan bru 1cm .... jdi soh blek umh dlu ... 37w

2y trước

saya 37 w 2 d

Saya 36 weeks. Due 14/10. Nervous sangat

3y trước

38+4d sy sdh bersalin awl 10 hri dri due.. skrg baby sdh 22d