bby songsang

Ade x sape2 yg berjaya buat ecv... Sy kndungan 37 week dah. Bby stay songsang.. then rabu ni dr sruh trnfer ke o&g untuk buat ecv.. ape risiko nye eh.. plsss share ibu2 yg ade pengalmn.. #bbyfirst

2 Các câu trả lời

Saya tak dapat buat ecv sebab air ketuban sikit. Minggu ke37 kena czer. Mungkin kondisi sis tak berisiko dan sesuai utk jalani ecv sebab tu doktor berani sarankan. Saya doakan prosedur ecv sis berjaya dan dipermudahkan. Doa banyak2, be strong n stay positive ya..

Mg d pmudahkan segalanya..aamiin