37 Weeks

Hye mumy semua... Nak tnye kat sini ade tak yg lahir 37 week bby.. 1st pregnant... Sy dah 37 week.. Nerves ade... Xsabar pun ade.. Due 9/10..

114 Các câu trả lời

hehe saya lahirkan baby masa 37w4d (28-7-22) .due 15 ogos... Alhamdullilah semuanya selamat and ok...now baby girl saya usia 24 Hari...semoga urusan mama dipermudahkan Kan ya Amin. 🥰

sye 37 minggu ++ jugak... tarikh due 31/8 insyaallah, mudah2han dipermudahkn urusan bersalin bumil semua ye... stay fokus n positive mental n fizikal dlm apa jua keadaan skang ok...

Hi awak, saya due date 12/02/2022. Tapi dah bersalin ngam2 37 weeks 24/01/2022😁 1st pregnant. Tips dia banyakkan berjalan bila 35 weeks mcm tu👍🏼☺️

37w hari ni. edd 10.9.. tp bb dh masuk laluan sampai ke bwh.. coming tuesday nk chk c.m kata doc.. lgi pun ank dulu seme xde sakit or keluar tnda.. jdi doc dh risau 😂..

msa 36w doc scan ckp brt bby 2.9kg..rsau tkt bby bsr,mggu dpn 38w kna pksa bb ada gdm..ada sjrh bby bsr sblm ni..hrp 38w ni bby kcik ckit la dr ank yg lain..5hri lg

saya 🙋🏻‍♀️. due 15/10 tapi bersalin on 37 weeks, 30/09. anak pertama sebab air ketuban pecah. Kebetulan, anak pertama kakak saya pun lahir on 37 weeks.

saya 37 weeks due 17/9.. doa kan saya dpermudahkan bersalin...aaminn

2y trước

sy pun 37 weeks due 8/9

Nak dekat tarikh kita bersalin. Haha. Sy 6/10. Moge dipermudahkan urusan bersalin. Moge selamat ibu dan anak. In Sha Allah. Aamiin. Doakan sy jugak ye 🤩

sya pun 37 weeks skrg ni tp dok berasa skit dah cuma tk trun tnda lg . bby pun msih gerak mcm biasa . nk pegi hospital tkut kna halau blik dlu

Alhamdulillah..bb sy dah nak masuk 3 bulan.bsalin 37w jgk sbb gdm on insulin..1st pregnant.induce sekali.semoga dipermudahkan urusan bersalin sis..

3y trước

tahniah sis.. bby girl ke?