Vaksin Dan buku pink

Hye mummy semua 🤗🤗🤗...saya pregg dah 6 minggu tpi blom buat buku pink lgi sebb KK suruh scan luar dulu...saya dh g scan tpi klinik swasta suruh dtg lgi 2 minggu sebb aritu bru nmpk kntung je... Tpi selasa ni 17/8 saya kena g vaksin,soalan saya sekrgtime nk vaksin Tu diaorng minta tak buku pink?. #pregnancy #ingintahu

14 Các câu trả lời

Masa saya tk minta. Masa kat kkia doc scan je utk tgk kantung. Nway utk kes awk Just tau berapa minggu or maybe tarikh period yg lepas.