Vaksin Dan buku pink

Hye mummy semua 🤗🤗🤗...saya pregg dah 6 minggu tpi blom buat buku pink lgi sebb KK suruh scan luar dulu...saya dh g scan tpi klinik swasta suruh dtg lgi 2 minggu sebb aritu bru nmpk kntung je... Tpi selasa ni 17/8 saya kena g vaksin,soalan saya sekrgtime nk vaksin Tu diaorng minta tak buku pink?. #pregnancy #ingintahu

14 Các câu trả lời

saya pon ade dpat tp sy cancel dlu vaksin sbb bdan pon msih lmah nt tkot risiko..lg pon kdgan msih awal tky risiko tinggi

spatutnya tngguh dlu vaksin..sbb sis msih awl kehamilan, vaksin diambil 14-33weeks..

3y trước

oo yeke..dipercepatkan skrg ya..maaf sy tk th plak..trima ksih☺️

vaksin 14 minggu ke atas bru boleh diaorg x tnya pun pasal buku pink

3y trước

ok thank info sy dapat tarikh 2 mggu lepas tapi bru dapat tw prgnant 6 minggu diaorg ada call bg tw tggu 14 week

ye doc Akan mintak utk bkti/rujukan.