Detail scan trimester 3

Hye mummy, nak tanyalah siapa ada pengalaman buat detail scan masa baby dah 31 week? Boleh buat lagi ke? Sebelum ni busy study smpai xde masa nak buat. Bila tanya Dr, Dr kata rahim dah sempit sbab baby makin besar n sukar nak buat detail scan n detail scan cuma diwajibkan untuk ibu yang berisiko.

2 Các câu trả lời

kalau tanya semua klinik mmg takda yg nak dah rasanya sbb kandungan da besar da tuh. just bole buat scan 5D semua tuh je la . awak positif je okay, saya pun hari tuh nak buat juga, tapi tak boleh juga, pdhal awal rituh da tanya , tapi confuse n duk fikir nak buat ke tak , last da besar baru nak, sekali tak boleh da. so tak bole buat apa. redha je minta baby okay, 🙂 .

besar dah tu