Detail scan

Hye mummy semua... Detail scan boleh buat bila ye?

8 Các câu trả lời

saya buat masa 21w. ada klinik yg prefer 18-22w, ada juga 18-28w. tp lagi 2 minggu saya repeat scan muka, hari tu pergi baby tutup muka dgn tangan, pemalu sungguh 😂

dlam 18 wks ke 24wks mcm tu dh boleh buat.. jantina pun dok ckap dh nmpak hari tu.. tp sya sruh rhsiakan

Saya buat 20weeks last week. Alhamdulillah boleh nampak gender dah.. berpusing-pusing dalam tu.. heeee😍😍

2y trước

wowww...tahniah sis

Bergantung pada klinik..Ada 16w sehingga 28week. Tapi HARGA berubah Kalau lebih 24w..sis negeri mana ya?

2y trước

sya di sg petani kedah

Sy buat 18 weeks alhamdulillah dh boleh nmpak muka baby ☺️

2y trước

berapa harga detail scan sis ? ia berbeza kan dgn 5d ?

20w - 24w sis. saya dulu buat masa 22w dah nampak jelas baby boy 😆

2y trước

thank youuu hehe alhamdulillah baby pun dah keluar & memang confirm boy 😆

18w-22w kalau dekat tempat sy..da buat tadi mase 20w..

2y trước

boleh sangat..dekat sini doktor akan cube sampai dapat..sebab kite bayar kan..nanti dia suruh kite mengiring la..minum kejap ke..sampai baby tunjuk..

Seawal 20w